Van Rosendaal & Van Poucke

Van Rosendaal & Van Poucke

Van Rosendaal & Van Poucke Strafrechtadvocaten is een samenwerkingsverband tussen Laura van Rosendaal en Lily van Poucke, twee gedreven strafrechtadvocaten die in elke zaak tot het uiterste gaan.

Wij hebben elkaar een aantal jaar geleden ontmoet op de rechtbank in Den Bosch. Vanaf het eerste moment was er sprake van een hele goede klik. Wij staan hetzelfde in het leven én in ons vak. Naast hard werken vinden wij het belangrijk om plezier uit het leven te halen en om plezier te hebben in ons werk.

Wij staan vol in de maatschappij en kunnen ons goed inleven in allerlei verschillende mensen; daar ligt onze kracht. Voor onze cliënten zetten wij altijd een stapje extra, waarbij wij het niet schuwen om ook hard te zijn.

Je krijgt van ons een eerlijk advies over jouw strafzaak, ook als dat is wat je liever niet wil horen.


Lily

Vanaf haar veertiende wist Lily dat ze strafrechtadvocaat wilde worden. Het heeft haar gedreven om deze droom te verwezenlijken en in 2015 is zij beëdigd als advocaat, na een rechtenstudie bij de Universiteit van Tilburg.

 

Vanaf 2009 tot 2023 werkte ze bij Geuze Advocaten, waarmee ons kantoor nog steeds een samenwerking heeft. Voor erfrechtkwesties en familierechtzaken, zoals echtscheiding, alimentatie en omgangsregelingen kun je dan ook bij hen terecht. Geuze Advocaten staat een familiaire en informele sfeer hoog in het vaandel en die sfeer wil zij graag binnen haar huidige kantoor houden.

Lily is een fervent PSV-supporter, waar zij als vrijwilliger onderdeel uitmaakt van het PSV-Klankbord. Zij staat daarom vaak voetbalsupporters van verschillende voetbalclubs bij wanneer zij van voetbalgerelateerd wangedrag worden beschuldigd. Omdat Lily weet hoe het reilt en zeilt binnen de voetbalwereld, kan zij je daarin uitstekend bijstaan!

 

Lily is lid van de Nederlandse Vereniging voor Strafrecht Advocaten (NVSA).

Lily heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de onderstaande rechtsgebieden geregistreerd. Deze registratie verplicht Lily elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact met Lily op:


Laura

Ook bij Laura is de droom om strafrechtadvocaat te worden al in haar tienerjaren ontstaan. Na haar rechtenstudie aan de Universiteit van Tilburg is Laura in 2016 beëdigd als advocaat.

 

Laura is sinds 2011 werkzaam geweest op een advocatenkantoor in hartje Eindhoven, waar zij de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Zij begon met parttime ondersteunende werkzaamheden tijdens haar rechtenstudie en werd uiteindelijk advocaat bij dit kantoor. Het ondernemerschap zit bij Laura in haar bloed. Na 13 mooie jaren bij dit advocatenkantoor, waarvan ruim 7 jaar als advocaat, werd het dan ook tijd om haar tweede droom te verwezenlijken: een eigen advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht.

 

Laura is scherp, vasthoudend, toegankelijk en een tikkeltje eigenwijs. Voor haar cliënten gaat zij tot het gaatje. Laura ontmoet graag nieuwe mensen en is nieuwsgierig naar andere culturen. In haar vrije tijd gaat zij dan ook graag op reis, het liefst naar verre en voor haar nog onbekende bestemmingen.

 Laura is lid van de Nederlandse Vereniging voor Strafrecht Advocaten (NVSA).

Laura heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de onderstaande rechtsgebieden geregistreerd. Deze registratie verplicht Laura elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact met Laura op:


Van Rosendaal & Van Poucke Strafrechtadvocaten is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).